Forundersøgelse på Dansk Gigthospital
Er et ambulant besøg der har til formål at afklare om og hvordan vi kan hjælpe dig.

Forundersøgelsen
Du kan blive henvist af egen læge eller speciallæge til forundersøgelse.
En forundersøgelse varer ca. 5 timer. Du møder et tværfagligt team hvor hver faggruppe foretager en screening af dig. Undersøgelserne giver tilsammen det sundhedsfaglige personale en udførlig forståelse af, hvordan du har det, hvordan din sygdom påvirker din dagligdag og hvad der er vigtigt for dig fremadrettet for at kunne mestre din hverdag. Du må gerne have en pårørende med til undersøgelsen.
Til forundersøgelsen møder du disse faggrupper i vilkårlig rækkefølge:
Lægen afdækker din sygdomshistorie, laver relevant fysisk undersøgelse og gennemgår din medicin.
Sygeplejersken / social- og sundhedsassistenten afdækker hvordan din sygdom påvirker dig i hverdagen – og håndteringen af den.
Fysioterapeuten undersøger din smertehistorik, dine fysiske aktiviteter og laver en objektiv undersøgelse af dig.
Ergoterapeuten fokuserer på, hvad der er vigtigt for dig i din hverdag, dine daglige gøremål og -energiforvaltning. Evt. håndscreening.
Efter undersøgelsen
Som afslutning på undersøgelserne mødes du igen med det sundhedsfaglige personale. Her taler vi om, hvilket behandlingsforløb der passer til din situation og om vi kan tilbyde dig et forløb som indlagt patient. Varigheden af indlæggelses- og behandlingsforløb kan variere.
Ved forundersøgelsen vil du få information og materialer, der er relevante, hvis du skal indlægges, ligesom det vurderes om, der er behov for at få viden om sociale støtte. Du vil da få mulighed for deltagelse i seminar med vores socialrådgiver under dit ophold.
Hvis vi kan tilbyde dig et individuelt indlæggelsesforløb, vil vi ringe til dig i løbet af den efterfølgende uge og aftale dato for din indlæggelse.
Hvis du tilbydes et holdforløb, vil du allerede på forundersøgelsesdagen få besked om indlæggelsesdato.